Wijnklimaatkastkopen


dx-89.215sbdsk-Dunavox-Inbouw-Keuken-Wijnklimaatkast-Wijnkoelkast-wijn

Zorgvuldig geselecteerde wijn verdient ook na aanschaf de juiste behandeling om uiteindelijk in het glas volledig tot zijn recht te komen.

Een belangrijk aspect hierin zijn de klimatologische omstandigheden waaronder wijn wordt bewaard, en de temperatuur waarop hij wordt geserveerd. Omdat weinig huizen beschikken over een geschikte kelder en reguliere koelkasten zich hier niet voor lenen overwegen steeds meer mensen de aanschaf van een speciale wijnklimaatkast om hun geliefde drank te bewaren en te koelen voor consumptie en conservering.

Op www.wijnklimaatkastkopen.nl kunt u terecht voor alle wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van Dunavox, Gaggenau en Pando.

Wijnkoeling voor inbouw in de keuken of vrijstaand in kelder of woonkamer. Compacte wijnkoeling voor  evenementen en beurzen en Horeca wijnkasten voor in café of restaurant. Wij bieden u een passend model voor iedere plek en ieder budget.

DAB-36.80_Dunavox_Wijnkoeling_Keuken_Inbouw_nismaat_60x60

Uw wijncollectie mag in een wijnklimaatkast best gezien worden! Voor optimaal gebruiksplezier en gemak helpen wij u graag bij de keuze, en het onderhoud van uw wijnklimaatkast.

www.wijnklimaatkastkopen.nl