Wijnklimaatkastkopen


dx-89.215sbdsk-Dunavox-Inbouw-Keuken-Wijnklimaatkast-Wijnkoelkast-wijn

Zorgvuldig geselecteerde wijn verdient ook na aanschaf de juiste behandeling om uiteindelijk in het glas volledig tot zijn recht te komen.

Een belangrijk aspect hierin zijn de klimatologische omstandigheden waaronder wijn wordt bewaard, en de temperatuur waarop hij wordt geserveerd. Omdat weinig huizen beschikken over een geschikte kelder en reguliere koelkasten zich hier niet voor lenen overwegen steeds meer mensen de aanschaf van een speciale wijnklimaatkast om hun geliefde drank te bewaren en te koelen voor consumptie en conservering.

De laatste jaren is de trend ontstaan om een wijnklimaatkast of wijnkoelkast te integreren in de keuken, Dunavox heeft de meeste keuzes als het gaat om wijnkoeling voor de keuken.

Om in de groeiende vraag naar goede en betaalbare wijnklimaatkasten te voorzien zijn wij een samenwerking aangegaan met Dunavox, een Hongaars merk dat sinds 2006 een sterke positie heeft opgebouwd in de Europese markt. Wij verzorgen de wederverkoop van Dunavox wijnkoeling in Nederland.

Op www.wijnklimaatkastkopen.nl kunt u terecht voor alle wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten van Dunavox.

 

DAB-36.80_Dunavox_Wijnkoeling_Keuken_Inbouw_nismaat_60x60
Wijnkoeling voor inbouw in de keuken of vrijstaand in kelder of woonkamer.

Compacte wijnkoeling op evenementen en beurzen en Horeca wijnkasten voor in café of restaurant. Wij hebben een passend model voor iedere plek en ieder budget.

Uw wijncollectie mag in een wijnkast best gezien worden! Voor optimaal gebruiksplezier en gemak helpen wij u graag bij de keuze, en het onderhoud van uw wijnklimaatkast.

www.wijnklimaatkastkopen.nl